Ornamentele pentru sărbătorile de iarnă

Ornamentele pot acoperi o varietate mare de teme în ceea ce privește sărbătorile religioase, onomasticele, evenimente familiale, nunți, botezuri etc.

Sărbătorile de iarnă sunt o categorie aparte datorită abundenței de materiale decorative prezente pe piață. Se poate merge pe forme clasice, tradiționale sau se pot crea obiecte decorative la cerere în funcție de necesitatea și particularitatea clientului și de dimensiunile spațiului în care vor fi amplasate. 

Putem crea fulgi de nea, steluțe, brazi, clopoței, inimioare, îngerași etc., de orice culoare sau dimensiune.

Se poate alege finisaj mat, lucios sau cu aspect metalic.

Putem crea kit-uri de asamblare a obiectelor 3d specifice necesităților. Un exemplu în această categorie ar fi kit-ul pe care l-am realizat pentru unul dintre clienții noștri. Versiunea de față este blanc, fără finisaj. Nu avem permisiunea clientului de a o prezenta personalizată. 

A fost folosită într-o campanie de promovare cu circuit închis și a servit drept "ambalaj". Suportă greutatea de 5 kg la transport fără probleme.


sanie kit dezasamblataIMG 3364 

Tot în această categorie putem include și brazii ornamentali.

Realizați din polistiren XPS 20 mm și finisați cu vopsea lavabilă pe bază de latex nuanțată cu pigment, aceste ornamente pot înlocui cu succes un brad artificial sau natural.

 bradIMG 0846IMG 0847

Este bradul ideal pentru cei cu copii până în 4-5 ani deosebit de curioși să vadă dacă globurile se sparg sau dacă îl pot doborî.

Pentru evenimente in aer liber, nunti, botezuri, petreceri corporate etc, se pot produce de asemenea toata gama de litere volumetrice.

polistiren nunta

        

Evaluare utilizator: / 16
Cel mai slabCel mai bun