Elemente decorative pentru locuinte, cluburi, restaurante, saloane spa, etc.

Elemente decorative polistiren XPS


randunica macheta polistiren xpsElementele decorative din polistiren XPS se pot executa la orice dimensiune și culoare în funcție de destinația și particularitățile spațiului  în care vor fi aplicate.

Se pot executa după un model anume, se pot concepe pornind de la ideea dumneavoastră, prezentate la stadiul de machetă vectorială și scalate la dimensiunea dorită.

Pot fi amplasate atât la interior cât și la exterior.

Pentru cele destinate exteriorului locuinței tehnica de realizare diferă doar la finisaj, acestea fiind acoperite cu un strat de scliviseală pentru a avea un aspect apropiat de cel al vopselelor texturate de fațadă și pentru a mări rezistența la intemperii și șocuri mecanice.

Pretabile pentru hoteluri, pensiuni, baruri, cluburi, saloane spa dar și pentru personalizarea locuinței într-un anumit stil arhitectonic. În curând va fi disponibil pentru download un catalog cu peste 3000 modele independente.

Puteți combina orice element, adăuga text, alege culoare și grosimea materialului. Practic, posibilitățile de combinare sunt nelimitate.

Impreună putem găsi soluția cea mai bună.

Placa suport pe care sunt aplicate machetele prezentate mai jos are dimensiunea de 1200 mm / 600 mm și este din polistiren XPS 20 mm vopsit prealabil cu vopsea lavabilă pe bază de latex.

Se pot aplica de asemenea pe orice suport - plexiglas, sticlă, lemn, metal, pvc etc. 

Evaluare utilizator: / 19
Cel mai slabCel mai bun