tay pt fb
Taz îndrăgostit

Ei bine, până și agitatul Taz poate fi îndrăgostit.

Zilele trecute am primit o cerere de realizare a unei figurine din catalogul nostru cu personaje de desen animat. Ni se cerea să îl realizăm la o mărime de 80-100 cm înălțime și să fie personalizat cu pseudonimul său. Nimic extraordinar la prima vedere însă după dialogul de pe messenger ne-am edificat totalmente în privința cererii: 

Cererea vine de la un român aflat în teatrul de operațiuni din Afganistan pe care camarazii și apropiații săi îl alintă "Taz". Își dorea un mărțișor deosebit pentru iubita sa, ceva care să îi aducă aminte mereu de el de fiecare dată când îl privește. Alegerea a fost evidentă din punctul său de vedere, noi nu am făcut decât să realizăm cu drag această figurină și să o înmânăm personal destinatarei.

Surpriza și emoțiile au fost copleșitoare, coordonarea și sincronizarea fiind de o precizie militară în decursul acestei livrări.

Livrarea trebuia făcută în timp ce cei doi vorbeau pe skype și la semnalul său. Am primit apelul de confirmare după ce "Taz" i-a spus prietenei "Vezi că sună Taz la ușă... deschide-i". Ce credeți că a văzut pe vizor ? Ați ghicit !

Am trăit cu toții un moment deosebit și emoționant pentru toți cei implicați, perfect sincronizat.

Ne bucurăm că am reușit să facem o familie fericită și că cerința de realizare a venit de atât de departe. Am personalizat figurina cu o inimă pe care scrie "LAO". Nu ne-a fost dezvăluită însemnătatea cuvântului și nici nu suntem indiscreți să o întrebăm.

Ne bucurăm că cineva încă se mai gândește și la lucruri originale și remarcabile din punct de vedere organizatoric.

Domnule "Taz" să te întorci sănătos acasă și să ne auzim cu bine !

 


Evaluare utilizator: / 29
Cel mai slabCel mai bun