Litere volumetrice din Stiplex GS colorat

 


Material cu proprietăți optice deosebite cu largă pretabilitate în aplicații diverse.

În lucrarea de mai jos materialul a fost ales datorită culorii și a rezistenței la uzură. Amplasarea ansamblului s-a făcut într-un spațiu intens circulat.

S-a ales culoarea roșie pentru a fi parte integrantă a conceptului de design al spațiului. Datorită existenței contactului dintre litere și persoanele ce tranziteaza culoarul sau așteapta în fața spațiului am ales o grosime redusă de numai 3 mm. Lipirea s-a făcut cu bandă dublu adezivă siliconică Orafol de cea mai bună calitate și cu o rezistență la rupere de 5kgf/cm2.

Practic, fără ajutorul unor unelte specializate literele nu vor putea fi îndepărtate sau parțial dezlipite cu sau fără intenție.

S-a ales finisajul glossy conform cerințelor clientului pentru un look spectaculos. Sunt disponibile și finisajele mate sau satin.

Dimensiunea unei litere este de 200 mm înălțime, lățimea variind în funcție de forma literei. Întreg ansamblul de desfășoară pe o suprafață de 165 cm / 45 cm.

servicegsmservice gsm portet

La amenajarea spațiului s-au mai folosit de asemenea litere volumetrice din polistiren XPS aplicate direct pe finisajul de vopsea lavabilă.

Evaluare utilizator: / 12
Cel mai slabCel mai bun