PLEXIGLAS

Cunoscut și sub denumirea de sticlă acrilică sau stiplex, acest material este un excelent înlocuitor al sticlei. Este cunoscut si sub denumiri alternative cum ar fi plexiglass, plexi, plexic, plexi glass, sticla acrilica, pmma, plexy, acryl, placi acrilice.

Debitarea pe utilaje cu control numeric (CNC) cu fascicul laser scoate în evidență frumusețea și caracteristicile optice ale materialului. Combinând tehnicile de tăiere, gravură și iluminare se pot obține rezultate cu adevărat spectaculoase pentru o gamă foarte largă de aplicații.

plexiglass sheets-275x300 

      Din plexiglas se pot confecționa geamuri, panouri publicitare, suporturi transparente, obiecte de decor, carcase PC etc. Acest tip de material este suficient de rezistent la spargere - coeficientul de rezistență la impact fiind de 30 ori mai mare pentru plăcile de plexiglass în detrimentul sticlei convenționale. Deasemenea se poate termoformata și este suficient de flexibil, la un preț rezonabil. 

      Este un material versatil cu gamă foarte largă de aplicabiliate și pretabilități, disponibil în varianta transparentă, semitransparentă, translucidă, opacă, satinată, într-o gamă coloristică bogată. 
      
   

Caracteristici de bază - plăci de plexiglas

Grosimi disponibile - plăci plexiglas transparent:

2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 15, 20 mm

Dimensiuni plăci transparente:

3050x2050 mm sau 3050x2030 mm

Dimensiuni suplimentare plăci transparente:

1523x2050 mm, 1000x2050 mm

(Pagina 1 din 6)
Evaluare utilizator: / 22
Cel mai slabCel mai bun