Table of contents
« <All Pages> »

IMG 3503Display publicitar "BeWhere !".

Trebuie să precizez de la început că nu ştiu sigur unde să încadrez lucrarea din prezentul articol. Denumirea de display publicitar este puţin cam "seacă" si "săracă" luand in calcul ideea, proiectul si realizarea acestor displayuri.

Prietenii nostri de la "BeWhere !" ne-au contactat şi ne-au propus o idee spre materializare. Admosfera a realizat un un proiect de ansamblu a ceea ce doreau sa obţină material spre a le servi ca displayuri publicitare pentru expunerea revistei.

Animaţi de idea de realizare a acestor displayuri publicitare deosebite ca idee şi concept am acceptat imediat oferta de materializare.

Am pornit de la un desen 2d ce ne-a fost reimis realizând in baza acestuia proiectul 3D şi fişierele pentru rutare.

Am avut tot timpul în vedere ca aceste displayuri publicitare să poată fi usor de mutat, să suporte o greutate de până la 20 kg per raft (opţiunea noastră), să respecte codul de culoare şi să respecte incmai conceptul. Deasemenea era necesar să respecte urmatoarele caracteristici:

-       Portabilitate – o greutate redusă (aprox 5kg) displayurile urmând a fi folosite la evenimentele expoziţionale la care revista Bewhere va fi prezentă

-       Funcţionalitate – Să poate fi expuse un număr mare de reviste şi să susţina o greutate considerabilă

-       Aspect – să respecte intocmai imaginea de brand a clientului şi să reprezinte un plus de imagine pentru acesta

-       Durabilitate – Structura fagure cât şi elementele folosite la finisare sunt de cea mai buna calitate existentă pe piaţă.

Pentru obţinerea greutaţii reduse am proiectat şi realizat o structură fagure pentru rafturi şi suportul de sprijin. Am optat pentru o structură complexă din Komatex de diverse grosimi.

Pentru a evita îmbinările aparente s-au folosit îmbinări încastrate şi prin tăierea muchiilor la 45 grade acolo unde a fost necesar.

Colantarea s-a făcut colant Oracal mat conform cu codul Pantone indicat.

Pentru o realizare desăvârşita am ales ca şi logo-urile dispuse sa fie realizate volumetric din stiplex, plexiglas şi Komatex Am acordat o atenţie deosebită detaliilor pentru a materializa această idee. Un proiect deosebit nu poate avea decât o materializare desăvârşita pentru ca impactul asupra privitorului să fie maxim, desigur, într-un sens pozitiv.


IMG 3482Judecând reacţia celor care le-au văzut primi din partea beneficiarului putem spune: “Success: Mission Accomplished !”

Reacţia echipei "BeWhere !" în momentul livrării a fost una extrem de plăcută si a răsplătit eforturile noastre de a realiza ceva deosebit. Pot spune cu mândrie că am auzit caţiva de “wow !” în jurul meu.

Dincolo de rasplata materială evidentă pentru o asemnea realizare, această reacţie a echipei "BeWhere !" a fost ca şi o concluzie a întregii noastre colaborări.

Acel “wow !” merită orice efort din partea oricui produce asemnea obiecte. Conferă satisfacţie eforutlui depus şi ne obligă să fim mai buni, mai inventivi, mai originali.

Veţi putea admira aceste displayuri publicitare în anumite librării şi la evenimentele expoziţionale la care revista Bewhere va participa.

Concluzionând, am putut oferi o realizare deosebita unei idei deosebite.


 Display-urile produse de noi s-au bucurat de o meritată atenție pe scena mare a Teatrulu Național București in cadrul evenimentului ce a marcat lansarea oficială a revistei ”BeWhere!”

Avem plăcerea să publicăm si noi câteva dintre cadrele realizate la evenimentul mai sus amintit.

 

display publicitar

display publicitar_1

display publicitar_3display publicitar_2display publicitar_4display publicitar_5

(Pagina 1 din 3)
Evaluare utilizator: / 20
Cel mai slabCel mai bun