pjshoes1024In acest articol va vom prezenta o sigla luminoasa cu contur de evidentiere ce a fost realizata pentru brandul PJ Shoes.

Lucrarea trebuia sa respete anumite cerinte:

  • sa aiba dimensiunea ceruta de client
  • sa se repecte intocmai codul de culoare
  • sa fie vizibila intr-un mediu bine luminat
  • sa poata fi transportata usor si in siguranta

Am ales o metoda de realizare originala pentru a putea ineplini cerintele clientului. 

Pj Shoes este un producator autohton de incaltaminte pentru copii cu participari la expozitiile de profil internationale. Calitatea executiei trebuia sa fie desavarsita pentru a se ridica la renumele international al brandului. Din momentul in care am fost contactati am avut o saptamana la dispozitie pentru a realiza si propune machetele de conceptie. S-a primit acordul de realizare a unui concept marti, iar vineri panoul era gata de expediere catre Dubai la evenimentul expozitional la care avea sa fie expusa. 

Evenimentul nefiind singular, producatorul participand deasemenea si la expozitiile de la Milano si Dusseldorf lucrarea trebuia transportata in siguranta. Am realizat un ambalaj custom pentru a evita deteriorarea elementelor de pe panoul frontal.

Sa ne intoarcem in atelier si sa va prezentam pe scurt modaliatea de realizare. 

Panoul frontal este realizat din Stiplex TruLed 4 mm. Pe interiorul acestuia a fost aplicata o rama de komatex de 20 mm grosime pentru ranforsarea intregului ansamblu. Aceasta rama serveste si ca rama de prindere a capacului spate executat tot din stiplex truled de 5 mm si ca suport pentru banda led. IMG 3765-2

Am ales ca banda led sa ilumineze catre exterior pentru a crea un contur de evidentiere vizibil pe panoul frontal si sa creeze un halou perimetral redus ca intensitate. Reducerea si totodata uniformizarea intensitatii luminii au fost posibile datorita ramei de stiplex TruLed 3 mm aplicata pe capac. Datorita acestui sistem de imbinare intreg ansamblu a devenit mai rigid si a capatat un aspect estetic deosebit. 

Poate fi sprijinit pe un suport, suspendat cu cabluri, prins de perete sau pe orice alt sistem de prindere. Poate fi folosit si fara ca banda led sa fie alimentata. Alimentarea se face prin mufa de alimentare standard cu orice sursa de alimentare de 12v si minim 2 amperi.

(Pagina 1 din 2)
Evaluare utilizator: / 9
Cel mai slabCel mai bun