Sigla volumetrică luminoasă cu retroiluminare controlatăvoyage firma plan intreg

     Sigla face parte din proiectul de amenajare Voyage Cafe. Începând cu ideea și terminând cu montajul, toate etapele de creație au fost realizate de către noi.

     S-au creat 10 variante de concept grafic pentru acest proiect însa a fost ales acesta.

     Clientul a dorit ca iluminarea pe panoul din spate să creeze un halou contur redus ca dimensiune pentru a crea senzația de reflexie și profunzime. S-a ales o tehnică de reducere a haloului și de rigidizare a capacului din spate.

     Capacul spate este din plexyglass dublat cu Komatex 8 mm cu diferența de 12 mm de contur în minus pentru a lăsa lumina să treacă și să creeze un halou contur cu dimensiune redusă. Corpul nu putea fi realizat din plexyglass prin termoformare așa că s-a optat pentru komatex 10 mm routat mecanic și suprapus în 5 straturi constituind astfel un corp rigid. Caseta rezultată astfel este închisă ermetic cu garnitură siliconică căpătând astfel statutul de "weatherproof".

    Pentru o bună difuzie a luminii s-a ales un panou de Stiplex Alb TruLed care asigură o difuzie uniforma a luminii pe toată suprafața sa și pentru a crea un microcontur alb suprafeței din plexyglass negru.

    Pentru stratul superior s-a optat pentru plexyglas negru de 2 mm fiind preferat autocolantului din motive de durabilitate și estetică. 

voyage firma close upIluminarea este asigurată de 300 leduri ultrabright cu o durată de viață de aproximativ 70.000 ore. Consumul este foarte redus. Datorită iluminării cu led nu sunt modificări de temperatură în interiorul siglei ajutând la păstrarea formei inițiale. 

Lucrarea face parte din proiectul nostru de amenajare a spațiului Voyage Cafe de pe strada Gabroveni 9.

La acest proiect s-au mai folosit litere volumetrice, butaforii, elemente decorative polistiren, ansamble arcade decorative totalizând peste 100 elemente unice.

Evaluare utilizator: / 18
Cel mai slabCel mai bun