Casetă dibond cu structură metalică

Casetele din dibond cu decupaje sunt cele mai complexe lucrări pe segmentul casetelor luminoase.

Decuparea conturului elementelor grafice și înlocuirea lor cu plexiglas de 10-20 mm crează un efect volumetric deosebit.

Dată fiind complexitatea execuției, a numărului de materiale și a orelor de manoperă necesare realizării prețul este din categoria top lux.

Pentru realizare si ancorarea ansamblului se confectioneaza o structura metalica in functie de cerintele clientului si a particularitatilor spatiului de amplasat in conformitate cu schita de executie si memoriul tehnic anexat lucrarii.

leonidas magheru

Prețul se calculează la metru pătrat al unei casete de dibond cu panou stiplex (în acest caz panoul stiplex se poziționează în interiorul casetei pentru a asigura suportul de prindere a elementelor volumetrice din plexiglas dar și o difuzie uniformă a luminii) plus costul pentru decupaje calculat la metru liniar de tăiere, costul elementelor de plexiglas plus orele de manoperă aferente realizării.

Prețul crește in cazul în care se dorește debitarea elementelor de încastrat cu umăr de sprijin. În cazul unui plexiglas de 10 mm sunt necesare 4 treceri per metru liniar. Pentru astfel de casete se necesită întocmirea unui memoriu tehnic si plan de executie în vederea obținerii avizului de montaj de la primăria in raza căreia se afla locația.

Formula fiind destul de complicată și luând în calcul faptul că proiectele sunt unicat nu vă putem oferi un pret ferm per metru pătrat ca și referință.

Lucrare amplasată pe Bd. Magheru. Dimesiuni - 4300 mm latime, 1200 mm inaltime, 1200 mm adancime.

 

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun