de ce_firma_luminoasaFirmele luminoase sau sigle luminoase cum mai sunt cunoscute în branşa, conferă afacerii tale un plus de imagine şi prestanţă în acelaşi timp.

Este un element de o importanţa majoră în cazul unei afaceri cu caracter comercial.

Este primul element pe care clientul îl observă când intră în contact cu afacerea ta. După ce privirea i-a fost atrasă de un layout bine gândit al vitrinei primul gest instinctiv este să se uite deasupra intrării pentru a incerca să indentifice marca şi apoi să intre în magazin. 

Contează foarte mult ca prima impresie sa fie una pozitivă şi de aceea investiţiile în elementele de întâmpinare nu trebuiesc neglijate.

Aş face chiar o paralelă între femei şi afaceri şi aş pune în comparaţie o femeie cu forme frumoase dar nemachiată şi neîngrijită cu una care nu este un top model dar elementele de primă impresie ca şi coafură, machiaj, manechiură si outfit sunt impecabile. Cu siguranţă că vă va atrage privirea şi vă va strâni interesul cea din urmă.

Cu speranţa că nu sunt etichetat ca misogin şi că m-am făcut înţeles revin la magazine şi alte genuri de afaceri ce folosesc o locaţie cu caracter public.

Matematic vorbind, nu există o formulă precisă în cazul investiţiilor în elementele de teasing şi întâmpinare a clientului. Faptul că investeşti 3000 eur într-o casetă luminoasă de dibond cu plexiglas de 20 mm şi cu o lungime de 5 metri nu iţi garantează succesul dar cu siguranţă va genera acel "wow !" la intrare. 

Noi ne consultăm cu clienţii şi încercăm să le oferim cea mai bună soluţie în concordanţă cu volumul afacerii lor şi bugetul disponibil.

Proporţionaliatea este un element cheie al consultanţei noastre.

Nu vom recomanda niciodată unui client o firmă luminoasă de 2000 eur când suma aceasta ar însemna poate venitul pe 2-3 luni. Este o investiţe ineficientă pentru el.

Putem face insă in aşa fel încât ca elementul confecţionat de noi să aibă portabilitate în cazul în care aceasta se cere expres şi în cazul în care cineva ar cere concret o asemnea solutie luând în consideraţie o eventuală relocare.

(Pagina 1 din 5)
Evaluare utilizator: / 13
Cel mai slabCel mai bun