De ce avem nevoie de creație grafică?

Adesea ne întrebăm de ce avem nevoie de ceva anume și în special de ceea ce ni se recomandă cu ostentativitate.

Este o întrebare legitimă și firească în contextul unei afaceri ce se doreste a fi de succes. Afacerile sunt gândite și orientate către succes și profit. Una din uneltele care ajută la creșterea succesului în afaceri este expunerea corect targetată și prezența pe piață cu acel ceva în plus față de competitori.

Promovarea afacerii tale este o modalitate certă de a atrage atenția către produsele sau serviciile pe care le oferi. Însă promovarea nu este suficientă pentru a genera profit fără aportul seriozității și onestității față de clienți. Tocmai de aceea acordăm o foarte mare atenție domeniului și segmentului pe care activați  pentru a crea un mesaj concis potențialilor clienți ai dumneavoastră.

Identificăm target-ul clienților și așteptările acestora pentru a crea campania magnet. wonderful-graphic-art-design-7-2

Creația grafică poate defini un produs, îl poate face atractiv potențialilor clienți.

Simțul cel mai folosit de către om este văzul.  Culoarea, forma, dimensiunea pot defini pozitiv sau negativ un anumit produs sau prezentare de servicii. Asocierea acestor factori în mod corect poate garanta succesul unei campanii. 

În grafica modernă se folosesc combinații de culori și forme bine studiate, compoziții grafice considerate "eyecatcher" și, uneori, introducerea de mesaje subliminale. Sunt combinate diferite tehnici de realizare pentru a avea acel ceva în plus față de competitori și de atingere a segmentului targetat. Datorită acestei acerbe concurențe campaniile de publicitate pentru anumite companii ajung la costuri de milioane de dolari. Prețul exorbitant se regaseste în studii sociologice și demografice comandate special cu singurul scop de a identifica targetul.

Odată ținta identificata se alege "muniția" corespunzătoare pentru segmentul targetat. În cazul nostru "muniția" este capacitatea de creativitate, colaborare și înțelegere a nevoilor dumneavoastră.

Îți vom fi alături în drumul de la idee la concret.


       

Ce modalități și materiale de promovare puteți produce pentru afacerea mea?

Serviciile noastre de creație grafică includ o gamă largă de mijloace de promovare vizuală.

Putem crea o gamă completă pentru afacerea ta: 

 • Logo-ul companiei  - idee, schiță, desen, machetă la realizarea și montajul firmei luminoase cu led de ultimă generație
 • Manualul de identitate
 • Cărți de vizită
 • Foi cu antet
 • Plic personalizat
 • Mapă de prezentare
 • Volante de prezentare
 • Postere de promovare evenimente 
 • Flyer, Leaflets
 • Inserturi de presă
 • Design Broșură
 • Design Catalog
 • Afiș, Voucher, Ticket
 • Invitații, Felicitări
 • Grafică Outdoor

Sună interesant. Cum vom colabora?

shaking handsFolosiți orice metodă de contact prezentă pe acest site. Vom avea o discuție în urma căreia vom decide de comun acord dacă suntem compatibili în servicii. Vom stabili o întâlnire pentru o discuție de concept și ne vom cunoaște personal. În baza acestei discuții și a existenței unui acord de principiu  vom realiza 2-3 concepte creative ce vă vor fi prezentate la termenul stabilit de comun acord.

Odată stabilite cerințele către noi, ne angajăm să respectăm termenele și indicațiile dumneavoastră și vă vom fi alături nemijlocit prin orice formă de contact disponibilă. De asemenea, ulterior discuției de principiu și în urma analizei de ansamblu a colaborării vă vom oferta cu un preț.

Parte din serviciile noastre au preț fix în cazul în care sunt solicitate individual, însă acestea se pot negocia în cazul unei colaborări complexe.


Cât mă costă?


De asemenea și această întrebare este nelipsită în ofertarea servicilor. Este poate factorul principal în luarea unei decizii de colaborare sau achiziții de servicii. Prețurile noastre sunt fixe doar pentru anumite lucrări cu scop pur tehnic de prelucare a imaginilor, vectorizare și alte operațiuni ce nu includ părți ale procesului de creație.

Pentru campaniile complexe se negociază un preț corect pentru ambele părți luând în calcul totuși un etalon de prețuri minime.moneda

Prețuri CREAȚIE GRAFICĂ - Identitate Vizuală

Corporate identity complet  - cereți o ofertă personalizată
Logo design - 2 concepte grafice, 4 modificări - 50 Euro 
- 4 concepte grafice diferite, 5 modificări - 90 Euro 
- 6 concepte modificări multiple - 130 Euro 
Cărți de vizită - 20 - 40 Euro în funcție de complexitate

Prețuri creație - Materiale Publicitare

Materiale publicitare corporate - cereți o ofertă   personalizată
Flyer față / verso - începând de la 40 Euro 
Pliant A4 față / verso - 2 concepte 70 Euro 
Afiș publicitar - începând de la 90 Euro 
Grafică Banner / Roll-up - începând de la 50 euro) 
Dtp și machetare - în funcție de lucrare cereți o ofertă de preț

 

Prețurile pot să difere în funcție de proiect, de complexitatea și de timpul necesar pentru realizarea lui.

 (Pagina 1 din 4)
Evaluare utilizator: / 14
Cel mai slabCel mai bun